Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Nieuws  Arbeidsongeschiktheidsverzekering duur? Valt best mee! Een mooie auto voor de deur, een patatje op zaterdagmiddag, een leuk verjaardagscadeau voor je dochter. Het lijkt zo vanzelfsprekend, totdat je op een dag een ongeluk of burn-out krijgt en niet verzekerd bent. Hoog tijd dus om de mogelijkheden te bekijken. Een goede verzekering hoeft namelijk niet duur…

Lees verder

Een bezoekje op de werkvloer

Nieuws Een bezoekje op de werkvloer Afgelopen week is onze collega Arjan op werkbezoek geweest bij onze medewerker Wim. ‘Na enig zoekwerk kwam ik op de locatie aan en hier werd ik hartelijk ontvangen door Wim en zijn directe collega.’ Wim werkt met veel plezier in de regio Zwolle bij Grobbee ONDERHOUD(t) vastgoed. Hij is als…

Lees verder

Loonsverhoging CAO Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf

Nieuws CAO voor de schilders- en onderhoudsbedrijven De CAO Schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijf loopt van 1 oktober 2016 t/m 30 september 2019. Voor iedereen In deze cao is afgesproken dat er t/m week 41 2017 een totale loonsverhoging van 4,75% doorgevoerd zal worden. Op 1 januari 2017 is er een verhoging van 3,25% geweest. Dit…

Lees verder

Een recensie voor IJsselpersoneel

Wij vinden dat we als uitzendbureau in de bouw een toegevoegde waarde hebben voor onze klanten en werknemers, maar willen eigenlijk nog liever dat anderen dat vinden.

Lees verder

VCA Examen

Vanaf 1 september 2017 worden door de SSVV nieuwe Eind en Toetstermen (ETT) ingevoerd. Ook de toetsmatrijs, de cesuur en de examenvragen VCA wijzigen. Wij proberen je zo goed mogelijk te informeren over alle wijzigingen.

Lees verder

De vakantiewerker

De definitie van een vakantiewerker is: een flexibel inzetbare kracht die extra handen oplevert. Dit keer lichten wij de vakantiewerker uit. Wat mag wel en niet, waar moet je werkgever voor zorgen etc. Mocht je nog op zoek zijn naar een baantje neem dan contact met ons op!

Lees verder

Fiets voor een huis – Van lemen hut naar stenen huis

IJsselpersoneel brengt graag de sponsorloop “Fiets voor een huis” nog een keer onder de aandacht. In september doet team IJsselpersoneel mee met Fiets voor een Huis. Dit is een sponsorloop in Frankrijk waarbij geld ingezameld wordt voor de bouw van huizen in Bangladesh.

Lees verder

Overijssels Meesterschap en IJsselpersoneel

In een eerder nieuwsartikel vermeldden wij al dat 50-plussers nog altijd minder snel een baan vinden als jongeren. Bij IJsselpersoneel zijn 50-plussers aan het werk waar we trots op zijn! Daarom doen wij mee aan het Overijssels Meesterschap. Bekijk hier het interview dat JIJ&Overijssel hield met 1 van onze toppers!

Lees verder

‘Zin in een nieuwe uitdaging!’

Wij willen je graag voorstellen aan onze nieuwe collega, Arjan van der Tuuk.
Vanaf 1 juni zal hij dagelijks van Eelde heen en weer rijden naar zijn nieuwe werkplek in Zwolle. Arjan is getrouwd met Sarah en samen hebben ze een zoon en een dochter.

Lees verder