Voor werkgevers

'Als ik IJsselpersoneel bel en ik vraag een schilder,
dan krijg ik een schilder en die staat er morgen;'

Voor werkgevers

Uitzendbureau IJsselpersoneel: verlengstuk van jouw (bouw)bedrijf

Als ondernemer in de grond-, weg- of waterbouw, burgerlijke of utiliteitsbouw ga je voor tevreden opdrachtgevers. Elke dag weer. Vakkundige en betrouwbare medewerkers zijn daarin een belangrijke schakel. Of ze nu tot het vaste personeel behoren of in tijdelijke dienst zijn, ze moeten kwaliteit bieden en passen in de cultuur van jouw bedrijf. Bij IJsselpersoneel begrijpen we dat. We zijn zelf immers ook ondernemers. En dus zoeken we voor jouw flexibele schil zorgvuldig naar de juiste man of vrouw op de juiste plek. Waar ook in Nederland.

Betrouwbaar en vakkundig uitzenden

We kunnen pas een perfecte match maken, als we precies weten wie je zoekt. Daarom vragen we net zo lang door tot we jouw wensen helder in het vizier hebben. Vervolgens selecteren we zorgvuldig de meest geschikte flexwerker. Daarbij kijken we of hij of zij de juiste drive heeft, nemen we het CV door en bellen we referenties na. Is de medewerker eenmaal bij jou aan het werk, dan houden we contact om er voor te zorgen dat alles naar wens blijft verlopen.

IJsselpersoneel ontzorgt

We nemen jou graag werk uit handen. Daarom doen we meer dan alleen de beste vakmensen voor je zoeken. Zo beschikken we onder andere over een eigen wagenpark. Als het nodig is, zorgen wij dus voor het vervoer van het personeel dat je bij ons inhuurt. Datzelfde geldt voor gereedschap: als jij dat wilt, zorgen we dat onze uitzendkrachten eigen gereedschap bij zich hebben. Wel zo handig.

Volledig gecertificeerd uitzendbureau

Als ondernemer is het jouw verantwoordelijkheid om zaken te doen met een uitzendbureau dat zich houdt aan de wet- en regelgeving voor eerlijk, gezond en veilig werken. Doe je dit niet, dan riskeer je boetes. Bij IJsselpersoneel garanderen we naleving van alle regels, ook die rondom belasting- en premieafdracht. Want eerlijkheid en goed willen zorgen voor onze relaties zit in onze genen. Daarom zijn wij NEN-4400/1 gecertificeerd en aangesloten bij de NBBU.

Bel 038-333 3488 of mail ons voor een afspraak!