Voor werknemers

Werk waar je energie van krijgt!
Kom jij ons versterken?

Voor werknemers

Uitzendbureau IJsselpersoneel: op zoek naar jou!

Ben je een gemotiveerde, hardwerkende vakman of -vrouw die zichzelf verder wil ontwikkelen? Dan komen we graag in contact, om voor jou een werkplek te vinden die bij je past. Bel 038-333 3488 of vul het contactformulier in, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Vacatures in bouw en bouwgerelateerde branches

IJsselpersoneel richt zich met name op schilders, lassers, timmermannen en overig bouwpersoneel. Ben jij een vakkundige medewerker die van aanpakken weet en ben je op zoek naar een passende baan? Als landelijk opererend uitzendbureau voor bouwgerelateerd personeel beschikken we over een scala aan mogelijkheden om voor jou de perfecte match met een werkgever te vinden. Kunnen we je niet direct een baan aanbieden, dan bewaren we je gegevens in onze database.

Gecertificeerd uitzendbureau

Wij zorgen goed voor onze mensen. Daarom zijn wij NEN-4400/1 gecertificeerd en aangesloten bij de NBBU. Dit betekent dat we ons houden aan de wet- en regelgeving voor eerlijk, gezond en veilig werken. Voor jou houdt dit in dat je salaris ontvangt volgens de CAO-normen die gelden voor jouw vakgebied. Ook is je pensioen geregeld en letten we erop dat je werkgever zorgt voor goede en veilige werkomstandigheden.

Vacatures

Bekijk het overzicht van onze vacatures of schrijf je direct in!

Tip

Like ons op Facebook en volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures.

Bel 038-333 3488 of mail ons voor een afspraak!